Trubadurer

Live musikk hver uke

Hver eneste uke spiller landets fremste trubadurer på The Wild Rover. Onsdag og torsdag blir det hyggelig kveldstemning, og fredag og lørdag klinker vi til med dobbel moro når to trubadurer inntar scenen i løpet av kvelden. Det blir hitlåter, allsangfavoritter, guilty pleasures og gamle travere. Vi oppfordrer våre gjester til å både synge og danse med!

Velkommen til allsang og fest med trubadurer på The Wild Rover

Ukens liveprogram

Onsdag - lørdag

Sjekk når din favoritt-trubadur spiller. Programmet oppdateres ukentlig.

Psst! Vil du oppleve våre trubadurer i andre omgivelser også? Det vil være kjente fjes på scenen til Pokalen sportspub hver eneste helg. Sjekk programmet deres HER.

hvitt ikon-07

Høstens program

 • 1-3. sept

  Johnny Bee
  Jon-Egil Ramslie

 • 7-10. sept

  Jan Kjetil Klubben
  Trond Helge B.

 • 14-17. sept

  Ove Schei
  Jan Hovde

 • 21-24. sept

  Trond Trudvang
  Johnny Bee

 • 28-30. sept

  Ove Schei
  Jan Hovde

 • 1. okt

  Ove Schei
  Jan Hovde

 • 5-8. okt

  Ove Schei
  Roy Finnmark

 • 12-15. okt

  Trond Trudvang
  Johnny Bee

 • 19-22. okt

  Jan Hovde
  Kristian Fjelstad

 • 26-29. okt

  Torbjørn Gran
  Ole Martin I.

 • 2-5. nov

  Ove Schei
  Roy Finnmark

 • 9-12. nov

  Trond Trudvang
  Jon-Egil R.

 • 18-19. nov

  Jan Kjetil K.
  Jan Hovde

 • 23-26. nov

  Jan Hovde
  Johnny Bee

 • 30. nov

  Trond Trudvang

 • 1-3. des

  Trond Trudvang
  Jon-Egil R.

 • 9-10. des

  Jan Hovde
  Arild Nygaard

 • 16-17. des

  Trond Trudvang
  Johnny Bee

Artistene

Ole Martin Iversen
Ole Martin Iversen

Ole Martin har vært i trubadursirkuset siden 1995 og er en allround trubadur med stor vekt på entertaining og allsang. Ole Martin leverer et show med stor musikalitet og energi. Han har turnert Norge på kryss og tvers, og de siste årene har også Europa blitt en lekeplass. En av de beste i klassen sa folk.

jan hovde
Jan Hovde

Jan har vært aktiv i dette gamet siden midten av 90-tallet.Det har etterhvert blitt tusenvis av spillejobber på kryss og tvers av hele landet, så her snakker vi om en entertainer med erfaring. Jan spiller gjerne på oppfordring, og repertoarlista havner ofte på rundtur hos publikum. Det er bare å komme med ønsker, og kanskje blir du overrasket over en låt du ikke visste at du hadde lyst til å høre igjen. Stikkord for kvelden blir: Kjente låter, allsang og godt humør.

Torbjørn Gran pr høg 2021
Torbjørn Gran

Torbjørn Gran har i hele sitt voksne liv reist rundt med gitaren på ryggen og oppfordret publikum til å synge av full hals, danse på borda og la fornuften bli liggende hjemme i sofaen! Med kassegitar og sang gjør han alt i sin makt for å få lokalet i høy stemning. En trubadur helt uten prinsipp som – så langt det lar seg gjøre – spiller akkurat det publikum vil høre. Når han ikke reiser rundt alene med gitaren på ryggen er Torbjørn frontvokalist i norskrock-bandet Kokken Tor.

Trond Helge Bårdsen
Trond Helge Bårdsen

Trond Helge Bårdsen fra Stavanger spiller en salig blanding av låter du bare "må høre" i festlig lag, og låter du kanskje hadde glemt at du ville høre ?! Her går det i gamle klassikere, og evergreens fra 60-70-tallet, norske hits og nyere låter fra inn- og utland. Det er med andre ord rom for både lytting og allsang. 

Ove Schei - Press 2 (1) 2
Ove Schei

Ove Schei er en rutinert og dyktig trubadur. En god stemme kombinert med godt gitarspill har vært hans kjennemerke i alle år. Ikke nok med at han er venstrehendt, han har også strengene opp/ned (!) - noe som har fått mang en tilskuer til å klø seg i hodet. Ove har vært på veien i mange år. Repertoaret spenner over det meste fra 60-tallet til nyere låter, samt ett knippe med norske klassikere. Med Ove på scenen ligger alt tilrette for hyggelig tur på byen!

Jan Kjetil Klubben19 til avis farge mindre 2
Jan Kjetil Klubben

Jan Kjetil er en jovial og jordnær type som gir deg det du trenger av dansbare rytmer, allsang og fjollete smalltalk.Med fyldig og teknisk gitartraktering og en stemme som leder deg inn i en verden av den gode og deilige musikken du liker å høre: Johnny Cash, Coldplay, Kings Of Leon, Åge Aleksandersen, Ozzy Osbourne, Øystein Sunde, Bobbysocks, Trond Viggo, Journey, Foo Fighters og Queeen. 

johnny bee 2
Johnny Bee

Johnny Bee spiller kjente og kjære låter fra Neil Young, Johnny Cash, Bruce Springsteen, Metallica, Foo Fighters, Jokke og irske medleys. Jaktmarker har vært Trondheim til Stavanger, men nå går turen over fjellet og til Tigerstaden. Det viktigste er at alle koser seg ihjel - både trubadur og publikum. Velkommen til en stemningsfull og musikalsk opplevelse. 

trond t
Trond Trudvang

Etter en lang karriere i forsvaret ga Trond seg hen til et liv i musikkens tjeneste. Han har nå lang erfaring som trubadur, og leverer fine tolkninger fra et bredt repertoar med god innlevelse. Trond lager også egen musikk og i 2010 kom endelig første av til nå tre plateutgivelser. Trond skriver hverdagspoetiske tekster på Nord-norsk, og fem av disse har ramla og gått på NRK P1Riks. Disse kan tidvis poppe frem i perleraden av finfine coverlåter.

Jram with D-41
Jon-Egil Ramslie

Jon-Egil Ramslie a.k.a. JRAM spiller alt fra 60-talls hits til nåtidens musikk med godt humør og egen stil. Denne karen har spilt fra Oslo til Thailand, og gleder seg over hver eneste gig. Lidenskapen for å synge og spille står på høyeste nivå!

Reserver bord