Trubadurer

Live musikk hver uke

Hver eneste uke spiller landets fremste trubadurer på The Wild Rover. Onsdag og torsdag blir det hyggelig kveldstemning, og fredag og lørdag klinker vi til med dobbel moro når to trubadurer inntar scenen i løpet av kvelden. Det blir hitlåter, allsangfavoritter, guilty pleasures og gamle travere. Vi oppfordrer våre gjester til å både synge og danse med!

Velkommen til allsang og fest med trubadurer på The Wild Rover

Ukens liveprogram

Onsdag - lørdag

Sjekk når din favoritt-trubadur spiller. Programmet oppdateres ukentlig.

Psst! Vil du oppleve våre trubadurer i andre omgivelser også? Det vil være kjente fjes på scenen til Pokalen sportspub hver eneste helg. Sjekk programmet deres HER.

Program - trubadur

Artistene

Ole Martin Iversen
Ole Martin Iversen

Ole Martin har vært i trubadursirkuset siden 1995 og er en allround trubadur med stor vekt på entertaining og allsang. Ole Martin leverer et show med stor musikalitet og energi. Han har turnert Norge på kryss og tvers, og de siste årene har også Europa blitt en lekeplass. En av de beste i klassen sa folk.

jan hovde
Jan Hovde

Jan har vært aktiv i dette gamet siden midten av 90-tallet.Det har etterhvert blitt tusenvis av spillejobber på kryss og tvers av hele landet, så her snakker vi om en entertainer med erfaring. Jan spiller gjerne på oppfordring, og repertoarlista havner ofte på rundtur hos publikum. Det er bare å komme med ønsker, og kanskje blir du overrasket over en låt du ikke visste at du hadde lyst til å høre igjen. Stikkord for kvelden blir: Kjente låter, allsang og godt humør.

Jram with D-41
Jon-Egil Ramslie

Jon-Egil Ramslie a.k.a. JRAM spiller alt fra 60-talls hits til nåtidens musikk med godt humør og egen stil. Denne karen har spilt fra Oslo til Thailand, og gleder seg over hver eneste gig. Lidenskapen for å synge og spille står på høyeste nivå!

trond t
Trond Trudvang

Etter en lang karriere i forsvaret ga Trond seg hen til et liv i musikkens tjeneste. Han har nå lang erfaring som trubadur, og leverer fine tolkninger fra et bredt repertoar med god innlevelse. Trond lager også egen musikk og i 2010 kom endelig første av til nå tre plateutgivelser. Trond skriver hverdagspoetiske tekster på Nord-norsk, og fem av disse har ramla og gått på NRK P1Riks. Disse kan tidvis poppe frem i perleraden av finfine coverlåter.