Sommerprogram på the wild rover

Se det beste av sport i sommer

En sommer full av action og spenning – få med deg The Wild Rovers fantastiske sommerprogram! Følg Hovland under US Open og The Open, Eliteserien, høydepunktene fra VM for kvinner i Australia og New Zealand, Paralypics, Casper Ruud i Wimbledon, Tour de France, Formula 1 og mye mye mer.

Sommerprogrammet på The Wild Rover kan du se midt i Karl Johans gate, på vår fotballoase, med masse skjermer, gode sitteplasser, bar og en stor matmeny.

Hver onsdag til lørdag spiller Oslos fremste trubadurer opp til fest etter kampslutt. Velkommen til nachspiel, gravøl eller champagne!

sommerprogram premier league
sommerprogram

se fotball

juni og juli

nm

Følg fotball-NM gjennom hele sommeren.

hele sommeren

eliteserien

Eliteserien spilles gjennom hele sommeren, og bare i juli spilles det over 40 kamper!

10. juli - 20. august

VM (damer)

The Wild Rover viser hightlights fra fotball-VM for kvinner i Australia og New Zealand. Norges åpningskamp spilles 20. juli.

se golf

15. - 18. juli

US Open

Ta del i den uforglemmelige golfopplevelsen når US Open går av stabelen, og Oslo-gutten Viktor Hovland med resten av verdens beste golfspillere, konkurrerer om den ettertraktede tittelen.

Utforsk de majestetiske fairwayene og utfordrende greener på noen av de mest ikoniske golfbanene i USA, og opplev spenningen og dramaet som bare US Open kan levere.

20. - 23. juli

the open

Bli med å hei Norges håp, Viktor Hovland, som ligger på 6 plass på oddsen frem under The Open. The Open Championship, også kjent som The Open eller British Open, er en av de fire majorturneringene i profesjonell golf. Den eldste av dem alle, The Open har blitt arrangert årlig siden 1860 og tiltrekker seg verdens beste golfspillere.

Turneringen finner sted på varierte golfbaner i Storbritannia, i år i Liverpool, og er kjent for sitt utfordrende spill og værutsatte forhold. Vinneren blir tildelt det prestisjetunge Claret Jug-trofeet. 

se paralympics

16. - 25. juni

flere sporter

Berlin. Aldri har Norge sendt en større tropp.
Norge konkurrerer i Badminton, Bowling, Friidrett, Golf, Håndball, Judo, Ridning, Rytmisk gymnastikk, Svømming og turn.

Bli med på en inspirerende reise med Paralympics 2023, hvor verdens fremste para-idrettsutøvere samles for å vise sin utrolige styrke og mot. Opplev uforglemmelige øyeblikk når grensene for hva som er mulig blir utfordret og knust. Med spektakulære idrettsprestasjoner, lidenskap og inkludering, er Paralympics 2023 en feiring av menneskelig triumf og en påminnelse om at intet er umulig. 

se tennis

2. - 16. juli

wimbledon

Vi heier frem vårt norske håp, som også er rangert som en av de beste i verden; Casper Ruud! 

Wimbledon er en av de mest prestisjefylte tennis-turneringene i verden og er kjent for å være den eldste Grand Slam-turneringen. Turneringen har blitt spilt siden 1877 og tiltrekker seg de beste tennisutøverne fra hele verden. Wimbledon er unikt ved at den spilles på gress, og turneringen har en rik tradisjon og seremoniell atmosfære, inkludert den berømte "Royal Box". Vinnerne av herre- og dameklassen blir tildelt de ettertraktede trofeene, henholdsvis Gentlemen's Singles Trophy og Ladies' Singles Trophy. Wimbledon er kjent for sin eleganse, tradisjon og betydning i tennisverdenen.

se formel 1

18. juni

Canadian gp

2. juli

austrian gp

9. juli

UK gp

23. juli

hugary gp

23. juli

belgium gp

Se sykling

1. - 23. juli

Tour de france

Følg verdens største sykkelturnering gjennom Frankrike når Norge for første gang er med som deltakende lag, med Uno-X

august

vm sykkel

Mer informasjon kommer. 

er dere en større gruppe?

Våren og sommeren på The Wild Rover er skikkelig hyggelig, og ettopp derfor har vi satt sammen et stort sommerprogran. God stemning, masse mat, stort utvalg i baren, live musikk fra våre trubadurer - i tillegg til MASSE sport på skjermene. Ut mot Karl Johans gate finnes vår flotte uteservering hvor du kan se kamp, people-watche eller bare kose deg med noe godt i glasset.

The Wild Rover har to etasjer med til sammen 350 sitteplasser, så her kan både store og små gjenger få bli med på festen.

Ta kontakt med oss dersom dere er en større gruppe som vi se en kamp, leie en bås eller tre, 2. etasje eller hele stedet.

Vi har egen 2-retters gruppemeny om du er interessert i et deilig måltid til kampen. 

Vil du vite mer? Kontakt oss for en uforpliktende prat, en tidlig befaring eller for å reservere ønsket dato: christian@skagstind.no

P1533595