LIVE MUSIC

WHEN

wednesday – saturday, EVERY WEEK!

17.00-00.30

FROM AUGUST 2021

 

WHAT

Listen to great (often Irish) music while you enjoy your food and company at The Wild Rover.

If there is a big game on, the troubadour will play for you before the game and after. 

Live program fall 2021

August

4-7:

Jan Kjetil Klubben

11-14:

Øystein Eckhoff

18-21:

Fernando Groba Svenøy

25-28:

Øystein Eckhoff

 

September

1-4:

David Zandwijken

8-11:

Ken Lyngfoss

15-18:

Fernando Groba Svenøy

22-25:

Jan Hovde

29-30:

Ken Lyngfoss

 

October

1-2:

Ken Lyngfoss

6-9:

Jan Hovde

13-16:

Torbjørn Gran

20-23:

Ken Lyngfoss

27-30:

Jan Hovde

 

November

3-6:

David Zandwijken

10-13:

Jan Kjetil Klubben

17-20:

David Zandwijken

24-27:

Fernando Groba Svenøy

 

December

1-4:

David Zandwijken

8-11:

Ken Lyngfoss

15-18:

David Zandwijken

 

Øystein Eckhoff

Øystein Eckhoff er trubadur og musiker på heltid. Med store deler av Vestlandet som arbeidsplass de siste årene har han for alvor begynt å markere seg som en erfaren og dyktig entertainer. Eckhoff er født med kronisk godt humør, og med et lurt smil om munnen serverer han en herlig blanding av godlåter – kveld etter kveld. Gammel musikk, ny musikk, selvlaget musikk. Musikk som du forventer, men også låter du ikke forventer fra en trubadur. Alt leveres med en musikalitet og kreativitet som gjør trubadurkveldene hans til en fornøyelig affære.

Jan Kjetil Klubben

Jan Kjetil er en jovial og jordnær type som gir deg det du trenger av dansbare rytmer, allsang og fjollete smalltalk.
Med fyldig og teknisk gitartraktering og en stemme som leder deg inn i en verden av gode og deilige musikken du liker å høre. Jan Kjetil startet tidlig med gitar og sang og har siden vært frontfigur i ulike bandprosjekter både innen cover samt egenkomponert musikk. Han har de siste årene turnèrt Norge med sine bandprosjekter og trubadurvirksomhet. Jan Kjetil fronter band som PUNCH, Skjeggi og Glimmer.

Torbjørn Gran

Torbjørn Gran har i hele sitt voksne liv reist rundt med gitaren på ryggen og oppfordret publikum til å synge av full hals, danse på borda og la fornuften bli liggende hjemme i sofaen! Med kassegitar og sang gjør han alt i sin makt for å få lokalet i høy stemning. En trubadur helt uten prinsipp som – så langt det lar seg gjøre – spiller akkurat det publikum vil høre. Torbjørn har en stor lidenskap for norsk rock og spiller så mye norsk som publikum i det heletatt kan tåle i løpet av en kveld. I tillegg til mye norsk musikk av artister som DumDum Boys, Postgirobygget, deLillos, CC cowboys, Mods og Jokke & Valentinerne, spiller han låter av blant andre Oasis, Kings of leon, Bon Jovi, The Beatles, Neil Young, U2 og mange flere!
Når han ikke reiser rundt alene med gitaren på ryggen er Torbjørn frontvokalist i norskrockbandet Kokken Tor.

Fernando Groba Svenøy

Trubadur Fernando er 50% spansk og 50% norsk. Han vokste opp på Kanariøyene blant solskinn, palmetrær og fine strender i et vulkansk landskap. Ungdomstiden var preget av alle band og trubadurer som spilte for turistene i barene på Lanzarote. Selvlært, fikk Fernando sin første gitar som 13 åring. Frem til i dag har han spilt i mange band både i Spania og i Norge, også innen mange forskjellige sjangre. Gjennom årene har han bygget opp et variert repertoar med populære klassiske låter og moderne hits som alle vil like. Rock, pop, fine ballader og latinsk musikk som varmer sjelen og skaper den gode feststemningen.

Ken Lyngfoss

Ken Lyngfoss er en musiker som er bosatt i Fredrikstad. Siden 1993 har han reist rundt og underholdt folk i vårt langstrakte land. Ken synger og spiller gitar, noe han gjør på en overbevisende måte. Allsidighet er et nøkkelord! For å nå ut til flest mulig er det viktig å ha mange musikksjangre å tilby. Det fremføres en god blanding av rock, pop, country, blues, norsk, svens og irsk musikk, osv. Alt ifra 50-tallet og frem til i dag. Og ja, det er lov å danse med. Allsang hører selvsagt med og ønskelåter tas imot på strak arm. Alt dette, samt Kens omgjengelige blide vesen gjør kvelden til en positiv opplevelse. 

Jan Hovde

Jan Hovde er trubadur, spiller akustisk gitar og synger kjente og allsangvennlige låter fra femtitallet og fram til i dag. Repertoaret spenner fra artister som Chuck Berry, Elvis Presley og Beatles, via Creedence, Rolling Stones og Eagles, til Oasis, Postgirobygget, Prima Vera og DDE. Kanskje blir du overrasket over en låt du ikke visste at du hadde lyst til å høre igjen.

Det har etterhvert blitt tusenvis av spillejobber på kryss og tvers av hele landet, så her snakker vi om en entertainer med erfaring. Jan spiller gjerne på oppfordring, og repertoar-lista havner ofte på rundtur hos publikum. Det er bare å komme med ønsker!

Stikkord for kvelden blir: Kjente låter, allsang og godt humør.