Bli med på en rå høst på The Wild Rover, hjertet av Irland i Oslo!

Oktoberfest 11.-28. oktober

Oktoberfest og folkefest! Vi fyller The Wild Rover med München, øl og festglade mennesker. Vi kickstarter det hele 11. oktober og fortsetter hver onsdag-lørdag ut oktober. Book nå og finn frem lederhosen og dirndl'en.

Premier League

Se PL hos oss, og bli med på Wild Rovers Fantasy League! Vil Haaland klare å følge opp fjorårets rekorder, og kan han bli årets spiller for andre år på rad? Vil Ødegaard og Arsenal kjempe om seriegullet også neste år?

Champions League

Klarer Manchester United og Ten Haag å stille opp mot City, Bayern, Real Madrid og de andre storlagene? Vi er klare for en intens høst, og Champions League ser du alltid på The Wild Rover!

formel 1

Følg høstens racing på The Wild Rover! Viktige datoer: 3. sept (Italias GP), 17. sept (Singapores GP), 24. sept (Japans GP), 8. okt (Qatars GP), 22. okt (USAs GP), 29. okt (Mexicos GP), 5. nov (Brasils GP), 19. nov (Las Vegas GP) og 26. nov (Abu Dhabis GP)

julebord

Julebordsesongen på The Wild Rover er alt du ikke visste at du ville ha; både for den som elsker og hater jul. Vi gleder oss til å danse, spise og kose oss inn i det nye året sammen med deg og dine!

Live musikk

Hver onsdag til lørdag spiller landets fremste trubadurer på The Wild Rover. Det blir hitlåter, allsangfavoritter, guilty pleasures og gamle travere. Vi oppfordrer våre gjester til å både synge og danse med!
Sportsoasen The Wild Rover
  • det ultimate stedet for å se sport med 350 sitteplasser og 42 skjermer
  • uteservering med skjerm
  • trubadurer som spiller opp etter hver kamp (nachspiel, gravøl eller champagne)
  • digg meny med mange favoritter
  • sentralt plassert i Karl Johans gate

Bli med på The Wild Rovers Fantasy League
Kode: M9YXT4

Er dere en gjeng på over 8 personer? Send oss en forespørsel nederst på siden, slik at vi kan booke det beste bordet for dere. 

Sjekk ut

er dere en større gruppe?

The Wild Rover har to etasjer med til sammen 350 sitteplasser, så her kan både store og små gjenger få bli med på festen.

Ta kontakt med oss dersom dere er en større gruppe som vi se en kamp, leie en bås eller tre, 2. etasje eller hele stedet.

Vi har egen 2-retters gruppemeny om du er interessert i et deilig måltid til kampen. 

Vil du vite mer? Kontakt oss for en uforpliktende prat, en tidlig befaring eller for å reservere ønsket dato: christian@skagstind.no

P1533595